info@arstools.eu +31(0) 227 60 15 00

ARS Tools

ARS komt uit Japan, het land van de rijzende zon. ARS staat al jaar en dag bekent als het meest exclusieve en hoogwaardige tuin-gereedschap voor zowel de professionele gebruiker als de kwaliteitsbewuste particulier. ARS verenigd kracht, souplesse en functionele schoonheid in haar producten. ARS, beter bestaat niet!

ARS Tools

ARS staat voor de absolute top, beter bestaat niet! Door het gebruik van uitsluitend de meest hoogwaardige staal soorten, staat ARS wereldwijd op nr. 1. Het assortiment van ARS bestaat uit snoeischaren, haagscharen, takkenscharen en stokzagen en de unieke langarm snoeischaren.

Fruit- en druivenscharen zijn er in verschillende modellen, zoals met een rechte of gebogen punt. De ergonomische en comfortabele handgrepen zorgen voor een ultiem stuk gereedschap. De schaar met de rechte punt is perfect voor het knippen van fruit, bloemen of groenten. De schaar met de gebogen punt is perfect voor het oogsten van vele fruitsoorten.

De snoeischaren van ARS zijn uiterst ergonomisch en voor iedere hand geschikt. Snoeischaren van ARS zijn en blijven langdurig scherp waardoor het snoeien aanzienlijk lichter word en het vervangen van het snijblad nauwelijks nodig is. Een uitgebreid assortiment snoeischaren voor de professionele gebruiker en de veeleisende consument.

ARS is de uitvinder van de ”PULL SAW” methode of te wel trekzaag. Deze uitvinding is inmiddels een wereldwijde standaard. Door de uitgekiende impuls geharde zaagtanden blijft de zaag veel langer scherp dan een conventionele snoeizaag en wordt het zagen minder arbeidsintensief. Het zagen met ARS geeft u een werk- en kostenbesparing van ten minste 30%.